Beatrix Design Office

璧川設計辦公室

TAIPEI   台北市
2017.12
100坪 331m²

The studio is designed with a simple yet modern style. A great amount of white is used as the base of the room without surplus color. Blankness enables creators to bring their talent into full play in the space, preserving their pure hearts. Standing on the floor embellished with cement powder that reveals a natural and plain feeling, you would enjoy the space that is brought back to its succinct origin.

以簡約現代風描繪工作室的氛圍,大量的白色調為基底,不夾雜多餘的色彩,以留白手法保留給空間裡的創作者們恣意發揮,保持純淨的心。踏在水泥粉光飾底的地坪上,流露自然樸實之感,讓空間回歸簡潔的原點。

 

Design Director: Angelo Cho
Project Director: Nomas Chen
Project Team: : James Hsu
Photographer: James Hsu
-
設計總監: 卓思齊
專案總監: 陳明封
專案團隊: 許峻銘
空間攝影: 許峻銘


 

璧川-02
01
33
44
55
0001-10
66
77
88
99
0001-11
end

Find your life imagination.

找尋你的生活想像。

beatrixlogo

© ALL RIGHTS RESERVED. Site by LINGLONG