lululemon – Beijing Indigo

露露樂蒙 – 北京頤堤港

BEIJING 北京市
2019.10
65坪 214m²

We want the space to be pure and elegant, accentuating the product in a low-key manner. The space with a large area of gray terrazzo is built, and matched with the gray and white cloud-shaped stone floor tiles, showing the space texture under the refraction of light.

我們希望空間純粹高雅,低調地襯托產品,以大面積灰色水磨石俐落的構築空間,搭配灰白雲形石紋地磚,在微光折射下顯現空間質感。

Design Director: Angleo Cho
Project Director: Nomas Chen
Project Team: Debbi Liang, Lyra Lin
Photographer: Angleo Cho
-
設計總監: 卓思齊
專案總監: 陳明封
專案團隊: 梁瑋玲、林奐妤
空間攝影: 卓思齊

 

siteplan-4
lululemon_BeijingIndigo_1
lululemon_BeijingIndigo_2
lululemon_BeijingIndigo_12
lululemon_BeijingIndigo_3
lululemon_BeijingIndigo_detail

The ceiling blurs the boundary between the sky and the wall with an arc, and the indirect lighting makes it softer and lighter to carry the stone pillars.

天花用弧形模糊天與壁的界線,間接照明使其更加柔和,輕巧的承接石柱。

lululemon_BeijingIndigo_4-1
lululemon_BeijingIndigo_4
lululemon_BeijingIndigo_5
lululemon_BeijingIndigo_6
lululemon_BeijingIndigo_7
lululemon_BeijingIndigo_detail_1

The wavy metal plate looks like soft cloth from a distance, reflecting a soft sheen.

波浪線條的金屬板遠看就像柔軟的布料,反射出柔和的光澤。

lululemon_BeijingIndigo_9
lululemon_BeijingIndigo_10
lululemon_BeijingIndigo_11

And immerse myself in graceful patterns in this grayish white world.

沉浸在灰白世界的優雅紋理。

beatrixlogo

© ALL RIGHTS RESERVED. Site by LINGLONG